VINDUER
& DØRE

ET VINDUE ER IKKE BARE ET VINDUE

Når du har besluttet dig til at skifte vinduer og døre i dit hus er der mange ting du skal overveje at sætte dig ind i. Da det jo er en af de store udskrivninger i renoveringsbudgettet er det også vigtigt at man træffer de rigtige valg. Vi forhandler nogle af Danmarks bedste vinduer og døre og du finder links til dem alle her på vores site. Hvis der er andre produkter en dem der findes på sitet som kan have din interesse er vi selvfølgelig behjælpelig. Vi har stor erfaring i salg, montage og projektering og vores motto er ”altid kunden i centrum”

KUNDERNE SIGER

left

Nye vinduer til klassisk 70’er sommerhus

Nye vinduer af bedste kvalitet opdaterede vores 70’er sommerhus. Kvalificeret rådgivning, omhu og akkuratesse i uførelsen gør alt sammen, at vi meget gerne anbefaler NVD salg og montage. Da vi flere år senere ønskede et specielt foldevindue på terrassen, ja, så klarede Lars selvfølgelig også det – igen til vores fulde tilfredshed.

Birgit og Gregers på Næs

Se alle billederne på vores Facebookside >

Lorem ipsum

lipsum dipsum

right

HVILKEN TYPE VINDUE ER BEDST?

Afhængigt af hustype og beliggenhed, vil vi samme med dig som kunden i centrum, gennemgå de muligheder der findes på markedet for at finde lige det produkt og design, som passer bedst til dig, dit hus og din pengepung. Vi gennemgår fordele og ulemper ved træ plast og træ/alu. Vi rådgiver om energi og støjreducerende glas og om sikkerhed og flugtveje.

KAN JEG MONTERE VINDUERNE SELV?

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at skrive til os eller ringe på 40 45 64 98.

FÅ EN GRATIS ENERGI-RÅDGIVNING

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes vedr. solenergi
Ja tak - jeg vil gerne kontaktes vedr. vinduer & døre
Ja tak - jeg vil gerne kontaktes